Hva kvinner vil ha Bodø

Forsker menn og kvinner

forsker menn og kvinner

Menn er dyr - kvinner også. Kommentar: Hunnene velger, hannene prøver å bli valgt. For å motivere oss, og for senere å være i stand til å holde på våre. Svenske alkoholforskere mener grensen for risikobruk av alkohol for menn skal senkes til samme nivå som for kvinner. Akkurat det har forskere ved Cambridge University, Hull University, Surrey Sleep Research Centre og Dukes University i Singapore sett.

Forsker menn og kvinner - Levanger norsk

Det kommer av seksuell seleksjon — hunnene velger, hannene prøve å bli valgt. John Gottman sier den ene egenskapen påvirker alt i et forhold mellom en kvinne og en mann. Det er jo helt meningsløst, ikke sant? forsker menn og kvinner

Videos

Hva kjennetegner god og dårlig ledelse? / What characterizes good and poor management? Pleier du å krangle med din bedre halvdel om hvem som skal stå først opp om morgenen? En klassisk situasjon i de fleste familier som har barn. Hvem liker vel. Menn har større hjerne enn kvinner og derfor en 3,75 poeng høyere IQ, mener professoren bak et nytt forsøk ved Erasmus-universitetet. GJØRE EN INNSATS: Menn mener kvinner krangler for ofte. Ledende samlivsforsker John Gottman lover mannen mer sex og mindre krangel.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *