Hva kvinner vil ha Bodø

Naknerske utflod hos barn

Utflod hos barn er helt normalt, men du bør likevel være obs på noen ting. Jentebarn kan ha utflod i hele barndommen, mer uvanlig er det for. Legen sa at det var ikke normalt at så små jenter har utflod, men vi ble jo Det er vanligere hos barn at enkelte forskjølelsesbakterier kan spre. Hos de fleste vil utfloden også variere i farge, mengde og konsistens i løpet av en .. Kan man få barn hvis man alderi har hatt mensen før og bare har utflod??.

Videos

USIKKERHETER JENTER HAR – SOM GUTTER SYNES ER TILTREKKENDE Hos de fleste vil utfloden også variere i farge, mengde og konsistens i løpet av en .. Kan man få barn hvis man alderi har hatt mensen før og bare har utflod??. Legen sa at det var ikke normalt at så små jenter har utflod, men vi ble jo Det er vanligere hos barn at enkelte forskjølelsesbakterier kan spre. Utflod er det samme som slim eller væske (sekret) som skilles ut fra skjeden gi uregelmessige blødninger hos kvinner som fortsatt menstruerer, ellers er det.

Naknerske utflod hos barn - Hammerfest

Litt redd, får ikke sove om natten del 2. Dette er balantitt - «utflod» hos gutter:. Sofie hadde sopp da hun var mindre. Jeg har en del også, hvis jeg har det da! Vi hadde en episode hvor hun satt på do en morgenen og ropte på meg, da så jeg det var ganske mye og fargen var litt uspesefikk siden hun hadde farget truse, vi dro til lage og tok med urin som viste proteiner 2 som ikke sier meg mye. Gravid - uke for uke.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *