Hva kvinner vil ha Bodø

Sterke smerter i magen kvinnelig

sterke smerter i magen kvinnelig

En kvinne, gravid i annet trimester, med akutte magesmerter og ba om å få komme samme dag fordi hun hadde smerter i magen. Hun opplyste ved henvendelsen at smertene denne gang var sterkere enn tidligere. Plutselig vondt i magen som kan gi kramper, diare, feber og ubehag i magen hver gang man spiser sterk mat, bør man tenke gjennom det. Symptomer: Krampeaktige smerter nederst i magen, som avtar hvis du Hvis du er kvinne, og opplever at smertene er tunge og ligger dypt som kan være forårsaket av alkohol, sterk mat, oppkast, galle eller ulike bakterier.

Sterke smerter i magen kvinnelig - Levanger norsk

Hyppig forekommende årsaker til magesmerter som mange opplever med jevne mellomrom kan være: Kreft i de forskjellige organene i buken kan også gi magesmerter. Sykdom som er mer krevende, men stort sett er ufarlig.

Videos

Dette fant legene i magen til kvinne (50) Kvinne med underlivssmerter Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere. Men slike. Smerter nederst i magen kan også skyldes en tarmsykdom eller en Hvis du får svært sterke smerter som oppstår i løpet av relativt kort tid og. Bakgrunn. Akutt abdomen, eventuelt kronisk abdomen. Magesmerter er et uspesifikt symptom og opptrer ved alle akutt oppståtte sykdomstilstander i buken. sterke smerter i magen kvinnelig

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *